Molts contribuents volen reduir la seva factura fiscal amb petits fraus i altres pràctiques dubtoses.

Hisenda té mecanismes per detectar molts d'aquests actes. L'any passat el fisc va realitzar més de mig milió de comprovacions de control extensiu a empresaris.

És habitual que entre autònoms i pimes es dedueixin com a despesa factures de consum personal.

Hisenda mai acceptarà els desgravaments de roba, menjar, i altres factures que no tenen a veure amb l'activitat professional.

També hi ha els qui realitzen obres en el seu habitatge particular i demanen al proveïdor que en la factura figurin les dades de la seva empresa per deduir-li-ho.

Alguns ciutadans es dedueixen les multes de trànsit, però Hisenda té accés a una base de dades amb totes les sancions d'aquest tipus, per la qual cosa ho detectarà.

Cal vigilar i estar molt al cas amb aquests petits fraus aparentment sense massa importància. Estem detectant últimament un augment considerable de les inspeccions a petits empresaris i autònoms, on en la majoria dels casos, la inspecció acaba amb sancions gens menyspreables.

Utilizamos cookies para ayudar a proporcionarle la mejor experiencia posible en la web. Al utilizar este sitio, usted acepta el uso de cookies. Más información
Configuración