Sens dubte la novetat més important de l'any en matèria laboral i també amb més enrenou per a empresaris autònoms i petites empreses.

Entre les mil i una formes possibles podem aconsellar dues de les més senzilles:

1.- Registre electrònic o digital (que no sols registri l'hora d'inici i de fi de la jornada, sinó també els temps de descans de cada treballador)
2.- Registre en paper a ser signat diàriament pels treballadors i que inclou únicament l'hora d'inici i de fi de la jornada diària.

L'habitual és que el sistema de fitxatge s'adapti a la mena d'activitat que exerceixi cada empresa. Val a dir que existeixen empreses que comercialitzen sistemes de fitxatges per a diferents col·lectius (treballadors presencials, comercials, treball a distància, etc.).

No són necessàries grans inversions per complir amb la nova obligació en matèria laboral. Si s'opta per la primera de les opcions, es poden trobar al mercat aparells entre 50 i 200 euros que solucionaran el problema perfectament. Si decidiu optar per la segona, ni tan sols això. Es pot portar el control manualment, en paper, sense haver cap despesa afegida.
 
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració